Skaffa dig en ny kalender för din planering

Att planering är A och O inom företagsvärlden är ingen nyhet. Särskilt viktigt är att vi vet från dag till dag vad vi måste göra. Vi har mängder av verktyg att välja bland. Till exempel olika appar, mjukvara och plattformar som är skapade för planering.

Din personliga planering

Även om du planerar med en företagsapp eller plattform så är det bra att också ha något till din personliga planering. Där tycker vi att kalendrar är både användbara och viktiga. Med en personlig kalender som du bär med dig så kan du skriva in både arbetsrelaterade saker samt personliga saker. Detta underlättar att hitta balansen mellan arbete och privatliv.

Hitta bra kalendrar

Du hittar många trevliga och praktiska kalendrar på nätet. Klicka dig vidare här för att se ett urval. Men varför ha bara en kalender. Du kan till exempel ha en väggkalender på kontoret där du skriver in påminnelser om möten och så vidare. Likaså en personlig kalenderbok som du kan stoppa i väskan.

Det finns många snygga designs att välja bland och flertalet kalendrar vars innehåll kan hjälpa dig med olika slags planering. Bläddra igenom till du hittar något som passar dig. Om du väljer en kalender med snygg design kommer du säkerligen att bli inspirerad till att bli mer organiserad.

Tillbaka till toppen