Hjälp med företagets bokföring

Det ska vara lätt med bokföring och gärna ta så lite tid som möjligt så att du kan fokusera på det som leder verksamheten framåt. Tycker du att du spenderar för mycket tid på din bokföring?

Litet som stort företag

Varje sig Ert företag är litet, medelstort eller stort, så har PE Accounting erfarenhet av att effektivisera processer. Alla bolag är olika, men du bokför alltid i vissa steg. En del företag arbetar mycket med kundreskontra och andra med leverantörsreskontra. Oavsett, så har både produkt- och tjänsteföretag flaskhalsar som det går att effektivisera.

God överblick

Utöver bokföring går det även att se över till exempel likviditetsplanering och prognosarbete. Smarta diagram och ögonblicksbilder ger en god överblick över företagets ekonomiska välmående, och vidare kan du snabbt vidta åtgärder vid behov. Det kan till exempel vara en överföring som behöver göras mellan olika tillgångskonton.

Molnbaserad tjänst

Det spelar inte heller någon roll vilken nisch ni är aktiva inom, då PE Accounting har erfarenhet av de flesta. Att de lyckas hjälpa olika företag väl beror delvis på deras molnbaserade tjänst som har direkt koppling mellan bokföringssystemet och banken. De är specialiserade på företag på mellan 5 och 500 anställda.

Tillbaka till toppen