Smidig märkning av förpackningar

Sverige har en lång tradition av företagande. Idag finns det hela 1,2 miljoner företag runtom i landet. De allra flesta av dessa företag är småskaliga och har oftast mindre än tio anställda. De större företagen med över 250 anställda utgör faktiskt bara en enda promille av landets alla företag.

Oavsett om du driver ett stort eller litet företag är det du som har ansvaret för märkningen av dina produkter. Det gäller oavsett vilka typer av produkter du säljer eller distribuerar.

Vilken skrivare passar din produkt

Det finns massor av olika lösningar för att märka produkter och ibland är det svårt att veta vilken typ av skrivare som passar bäst. Beroende på vad du ska märka finns det lösningar som är mer eller mindre bra. För att märka produkter, exempelvis produkter av metall, behöver du en speciell typ av skrivare som inte alls är lämpligt för andra produkter.

Om du är osäker på vilken skrivare som passar dig är det klokt att kolla upp detta. Just nu finns det ett stort urval av olika skrivare på marknaden. Kanske behöver du en CO-laserskrivare, termotransferskrivare eller en fiberlaserskrivare. Eller så behöver du kanske något helt annat, ta därför hjälp av experter inom området för att hitta den skrivare som passar bäst för just ditt företag,

Tillbaka till toppen