Förenkla schemaläggningen på ditt företag

När du behöver ta hand om medarbetare och deras scheman vet du även hur komplicerat det kan vara. Att lägga scheman är nämligen inte alltid en spikrak väg. Som tur är finns det hjälp att få även med konsten att lägga scheman.

Ta din schemaläggning till nästa nivå

En dröm som schemaläggare är att kunna integrera scheman med exempelvis kassasystem eller bordsbokningar. Den här typen av integrationer gör att hela systemet blir smidigare eftersom det blir enklare att följa vad det är som händer.

När du har ett väl fungerande system för scheman kan du få en översikt på personalkostnader, bli varnad för pass som överskrider dygns- och veckovila samt få notiser med en smart stämpelklocka. Ett sådant komplett verktyg hjälper dig med ditt arbete. 

Istället för att lägga ner enormt många timmar på schemaläggning kan du ägna dig åt andra sysslor. Det ger dig en bättre fungerande arbetsdag och det i sin tur ger personalen bättre förutsättningar att ha kontroll över sitt schema. De kan nämligen enkelt byta pass med varandra och plocka upp extra pass. Dessutom finns allt det här i en smidig app.

Tillbaka till toppen