Bygga ett eget gym på kontoret

Att ta hand om sin kropp är viktigt, både för din fysiska samt psykiska hälsa och har flera positiva effekter. Gym är en fantastisk plats för att träna sin kropp men resan dit och tillbaka kan framstå som dryg. Att dessutom hinna med ett pass på lunchrasten kan vara svårt om gymmet ligger på andra sidan staden. Hur löser du det problemet för både dig och andra på kontoret? Jo, du bygger ett eget gym på kontoret!

Fördelar med eget gym

Att ha en träningspartner kan göra under för din egen träning. Den stora nackdelen med hemmagym är just att det inte finns någon att träna med. Ett gym på kontoret undviker den nackdelen och kombinerar de bästa delarna av både kommersiella gym och hemmagym. Du får en upplevelse anpassad för dig samt andra att träna med. Dessutom är det billigare i längden med ett eget gym än att vara medlem i ett kommersiellt gym.

Utrustning

Ett gym behöver utrustning som fria vikter, riggar eller maskiner för att kunna kalla sig för ett gym. Var hittar vi alla de här sakerna? Jo, hos diverse leverantörer av gymutrustning som exempelvis Gymkompaniet. När du bygger ett eget gym kan du dessutom själv välja vilken utrustning som ska finnas där.

Tillbaka till toppen