Äntligen dags för en affärsresa för företaget

Har ni, som så många andra längtat efter att få återgå till det normala på jobbet? Att få arbeta tillsammans med sina kollegor och avnjuta en afterwork och prata om livet utanför jobbet. Även om trenden med att jobba hemifrån kan bestå, finns behovet av att träffas, vara kreativa och skapa relationer, kvar.

Kickoff

När ett företag ska påbörja något nytt som ett nytt projekt, ett nytt år eller återkomsten från semestern kan en kickoff vara en god idé. Med en kickoff ska företaget dela sina mål och visioner för kommande period. Men en sådan aktivitet ska också handla om att ha kul med bland annat roliga aktiviteter.

Affärsresa

En affärsresa kan vara en jättebra idé att ha som kickoff. För att lyckas med en kickoff behövs mycket planering och att vara ute i god tid. Dels för att syftet faktiskt ska nå fram, men också för att alla ska ha så kul som möjligt.

För att underlätta finns sidor på nätet som hjälper till att boka både flyg och hotell. Du kan till exempel boka flygresa från Luleå till Stockholm och planera in både historiska monument och middagar på krogar av kända kockar. Två jättebra aktiviteter att göra efter arbetsdagen, för en lyckad kickoff.

Tillbaka till toppen